Un pompier din Sângeorz-Băi și-a riscat viața pentru a salva trei cai rămași captivi într-un sivan cuprins de flăcări, la Cormaia. Saivanul a fost lovit de trăsnet în urma intemperiilor de duminică.

Sprijinit de colegi, care au realizat o perdea de apă, soldat George Ruști de la Stația de Pompieri Sângeorz – Băi a intrat în grajdul inundat cu fum dens și a scos trei cai care riscau să se intoxice din cauza incendiului care cuprinsese imobilul. Cu sprijinul cumnatului proprietarului, cele trei frumoase exemplare au fost scoase la timp și în siguranță.
Este primul incendiul de amploare la care participă tânărul nostru coleg, iar satisfacția salvării unor suflete nevinovate îi dă curaj și impuls pentru intervențiile viitoare.
Pregătirea realizată la începutul carierei alături de colegi și suportul acestora pe timpul intervenției îl încurajează să se perfecționeze și să devină în fiecare zi o versiune mai bună a sa.
Este o poveste cu final fericit, care inspiră tinerii colegi intrați de curând în familia pompierilor militari ISU Bistrița – Năsăud
Felicitări, Geo, pentru că ai ales cu sufletul, ai ales meseria care îți vine ca o mănușă de protecție!“, a transmis ISU BN.

Pagube mari la Cormaia după ce un saivan a fost lovit de trăsnet. Pompierii au muncit ore întregi să stingă focul

SPUNE-TI PAREREA