O familie venită din Belgia, într-un cătun din Ilva Mare, a ajuns la spital cu simptome de toxiinfecție alimentară. Două echipaje de ambulanță au intervenit pentru a le acorda primul ajutor.

„2 echipaje B2 din Maieru si Năsăud (BN35SAJ/ as.Nistea R.și amb.Ureche Gh si BN39SAJ/as. Burdet G, amb.Burdet D.) alături de EPA Sîngeorz Băi acordă asistență medicală de urgență într-un cătun situat la 10 km de loc.Ilva Mare, unde o familie proaspăt venită din Belgia prezintă simptomatologia unei toxiinfecții alimentare, presupus a fi survenit în urma consumului de prăjituri de casă, primite de la o vecină.

Pentru ca evacuarea celor 7 persoane (2 adulți și 5 copii cu vârste înte 11 luni și 8 ani) să fie mai facilă și să nu se blocheze 3 resurse operative de urgență timp îndelungat, a fost solicitat autospeciala de transport victime multiple de la ISU cu care urmează să se transporte, sub supravegherea unui asistent medical, toate cele 7 persoane la UPU-SMURD Bistrița“, se arată într-o informare a Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

 

SPUNE-TI PAREREA