Un bărbat a ținut lumea în suspans, în această după amiază, atârnat de o conductă, deasupra râului Bistrița, în zona punții pietonale.

Aceasta a amenințat să se sinucide, sub privire înspăimânatate ale trecătorilor și oamenilor din zonă, dar și ale soției lui care îl ruga să coboare.

Timp de aproape o oră, bărbatul s-a lăsat rugat de rude și autorități. La fața locului au intervenit poliția, jadarmii, un echipaj de prim ajutor SMURD și pompierii care au adus o șalupă. Intervenția a fost dificilă pentru că bărbatul stătea într-un echilibru precar, atârnat de niște fire și o conductă de gaz destul de fragilă. De asemenea, sub el, debotul râului Bistrița era destul de mare.

În cele din urmă, bărbtul a fost recuperat.

Astăzi, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat amenință cu intenția de a se sinucide.La locul evenimentului, polițiștii au constatat faptul că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Bistrița.În urma intervenției negociatorului și a luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, cu sprijinul pompierilor și al unei rude, bărbatul a fost convins să renunțe la intenția de a se sinucide. Acesta a fost predat unui echipaj medical pentru evaluare și asistentă medicală specializată“, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA