Stațiunea Băile Figa din Beclean se află în continuă dezvoltare și „actualizare“. Destinația turistică vizitată de mii de turiști în fiecare vară are, de curând, un amfiteatru în aer liber care se integrează perfect în peisajul zonei. Spațios, relaxant, „căptușit“ cu iarbă și gata să găzduiască evenimente de tot felul, amfiteatrul a fost inaugurat în acest weekend cu o proiecție de film. Primul film proiectat a fost „Mirciulică“ care îl are în prim plan pe Mircea Bravo, originar din Beclean. Producția cinematografică va fi proiectată, din nou, duminică seara, de la ora 21.00. Filmul nu este recomandat minorilor sub 15 ani fără acordul părinților.

Tot duminică, de la ora 19.30, la Amfiteatrul verde în aer liber va avea loc o sesiune de întrebări și răspunsuri cu jurnalistul Dragoș Pătraru.

Cafeneaua Nației pe roți se află în perioada 13-15 august la Băile Figa, cu mâncare sănătoasă și cafea de cea mai bună calitate! Mai mult decât atât, Primăria Beclean vă invită luni, 14 august, la o sesiune de întrebări și răspunsuri cu jurnalistul Dragos Patraru. Evenimentul va avea loc la Amfiteatrul verde în aer liber, de la ora 19:30. Vă așteptăm!“, a transmis primarul Nicolae Moldovan.

SPUNE-TI PAREREA