Un accident rutier a avut loc în zona Poienile Zagrei-Suplai.
La caz au intervenit două echipaje SMURD, iar pompierii militari au fost direcționați în zonă pentru asigurarea măsurilor de apărare împotriva incendiilor.

La locul accidentului rutier a fost direcționat și elicopterul SMURD.

UPDATE1: Echipajele ISU Bistrița-Nasaud au găsit la locul solicitării cinci persoane, neincarcerate – în afara autovehiculelor implicate în accidentul rutier.

Într-un autoturism se aflau patru persoane, conducătorul auto, in vârstă de aproximativ 20-21 de ani și trei minori cu vârste cuprinse între 14 și 16 ani.

Toți patru au fost evaluați de echipajele SMURD și transportati la UPU SMURD Bistrița, după stabilizare.

Conducătorul auto a fost preluat de către elicopterul SMURD de la Baza Aeromedicala Târgu Mureș, iar monorii, doua fete și un băiat, au fost preluati de echipaje de prim ajutor SMURD.

Celalalt conducător auto implicat în accidentul rutier, in bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani, nu prezenta mărci traumatice vizibile.

UPDATE 2:

„Astăzi, polițiștii Compartimentului Rutier Năsăud au intervenit la un eveniment în trafic produs pe Drumul Județean 172, în Suplai.

Din primele date, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din Poienile Zagrei a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sens opus de un bărbat de 52 de ani, din Suplai.

În urma accidentului, șoferul de 20 de ani cât și alți 3 pasageri de 14 și 15 ani, din autoturismul condus de acesta, au necesitat acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Testarea cu aparatul etilotest a celor doi șoferi a indicat prezența alcoolului în cazul bărbatului de 52 de ani, rezultatul fiind de 0,19 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior bărbatul a fost transportat la spital unde i-au fost recoltate și mostre biologice de sânge.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Compartimentului Rutier Nasaud în cadrul unui dosar penal, urmând să fie stabilite cauzele și împrejurările producerii accidentului“, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA