Melinda Ani, consilier superior la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Bistrița-Năsăud, a trecut la cele veșnice la doar 55 de ani.

Vestea trecerii la cele veșnice mult prea devreme, la doar 55 de ani, a colegei noastre Melinda Ani, consilier superior la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Bistrița-Năsăud, ne-a îndurerat pe toți cei care am apreciat-o.

Suntem alături de copiii Cristi și Izabela și de soțul Ioan în aceste momente grele și le transmitem sincere condoleanțe.

Bunul Dumnezeu să-i aibă sufletul bun în grija Sa și să aducă alinare familiei greu încercate.

Aducem un ultim omagiu colegei noastre Melinda“, a transmis ec. Dorina Sanda Cicioc, șef al Administrației Județene a Finanțelor Publice Bistrița-Năsăud.

Un mesaj de condoleanțe a fost transmis și de către Consiliul Județean Bistrița-Năsăud.

Vestea trecerii la cele veșnice a fostei noastre colege, Melinda Ani, la doar 55 de ani ne-a întristat profund pe toți cei care am cunoscut-o, apreciat-o și respectat-o pentru optimismul și bucuria pe care o transmitea.
Întreg colectivul din Consiliul Județean este în doliu și județul Bistrița-Năsăud pierde un profesionist și un om de mare caracter!
Bunul Dumnezeu să o odihnească în pace, iar familiei să ii dea putere pentru a trece peste acest moment greu din viață!”, a tranamis, Emil Radu Moldovan- Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

SPUNE-TI PAREREA