Un bărbat de 56 de ani, angajat al unui ocol silvic, a murit astăzi, accidentat de un lemn, într-o pădure de pe Valea Măgherușului.
Ajunse la locul solicitării, echipajele de interventie au găsit victima în stop cardiorespirator. „Din păcate, organismul bărbatului nu a răspuns manevrelor de resuscitare aplicate, astfel ca medicul care încadrează echipajul de terapie intensiva mobila SMURD a fost nevoit sa ii declare decesul la locul solicitării“, a transmis ISU BN.

La caz au intervenit polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean. Accidentul s-a produs în extravilanul localității Valea-Măgherușului.

„La locul intervenției polițiștii au constatat faptul că un bărbat de 56 de ani, din Poienile Zagrei, angajat al unui ocol silvic, în timp ce tăia un arbore, a fost accidentat de acesta.
Din nefericire, în urma leziunilor suferite bărbatul a decedat. În cauză urmează a fi dispusă necropsia care va stabili cu exactitate cauza decesului.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Postului de Poliție Șieu-Măgheruș. În cauză a fost sesizat și Inspectoratul Teritorial de Muncă în vederea efectuării de verificări conform competenței“, a informat IPJ BN.

 

SPUNE-TI PAREREA