UPDATE : Cei doi minori au fost găsiți!

ȘTIRE INIȚIALĂ. Doi copii, de 14 și 9 ani, au dispărut de acasă, duminică, din orașul Beclean. Conform unei informări a poliției, este vorba de doi frați care au plecat voluntar și nu s-a mai întors.

Persoanele care pot oferi informații care să conducă la depistarea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112.

6 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Beclean au fost sesizați de către un educator, din cadrul unui centru rezidențial de tip familial, din Beclean, cu privire la faptul că, în jurul orei 14.00 cei doi minori, au plecat în mod voluntar în timp ce se aflau la biserica din apropierea casei, fără a mai reveni până în prezent.

Semnalmente RUSU FLORIN IOAN: aproximativ 1,60 metri înălțime, greutate aproximativ 45 de kg, păr șaten, ochi căprui. La momentul plecării era îmbrăcat cu blugi și bluză neagră și purta o pereche de pantofi sport.
Semnalmente RUSU FLORINA GABRIELA: aproximativ 1,45 metri înălțime, greutate aproximativ 35 de kg, păr șaten lung, ochi căprui. La momentul plecării era îmbrăcată cu blugi și bluză roșie și purta o pereche de pantofi sport.

Imediat după sesizare, polițiștii au desfășurat căutări pe raza orașului Beclean dar și a localităților Dej și Josenii Bârgăului, unde locuiesc părinții acestora.

În aceste momente sunt continuate activitățile de căutare în teren de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, polițiști din cadrul Poliției orașului Beclean și a Secțiilor de poliție Rurală 4 și 5, Biroul Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud, sprijiniți de jandarmi cât și de voluntari din cadrul comunității.

Persoanele care pot să ofere informații care să conducă la depistarea minorei sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la 112“, a transmis IPJ BN.

1 COMENTARIU

  1. Cei doi minori au fost gasiti! Adevarat minunat! Avem noroc ca autoritatile si-au dat interesul si au reusit sa ii identifice si sa ii localizeze in cele din urma. Datorita eforturilor angajatilor politiei, a jandarmilor si a voluntarilor din comunitate, familia poate bucura la noua speranta si optimism si poate sarbatori impreuna fericirea.

SPUNE-TI PAREREA