HAPPY DAY își face apariția în toiul verii, după o pauză luuungă.

Abonamentul de 10 ședințe la piscină, pe care le poți împărți cu familia sau prietenii, va fi disponibil la un preț foarte foarte mic, adică 199 lei joia aceasta, în 3 august!

Te așteptăm la recepția Casei EMA toată ziua de joi pentru a beneficia de reducerea uriașă. Bineînțeles că știi deja, un abonament Family la piscină costă în general 269 lei, dar acum ai posibilitatea să achiziționezi Abonamentul Happy mult mai ieftin.

Acest abonament are 10 ședințe, este transmisibil și are valabilitate de 30 de zile. Va fi disponibil la acest preț promoțional exclisiv în ziua de 3 august, doar la recepția Casei EMA, pe toată durata programului de funcționare, adică între 7.30 și 22.30.

Piscina Casei EMA este interioară, de dimensiuni semi-olimpice și cu apa inălzită la 30 de grade. Mai ai la dispoziție sauna uscată, care funcționează în fiecare zi a săptămânii până la 12.00 și după 18.00 și toată ziua în weekend, dar și terasa de plajă, deschisă toată ziua, numai bună de adunat toată vitamina D pe care ne-o dă soarele generos în luna august.

Mai trebuie să știi că de luni până joi, între orele 16.00-19.00 accesul în piscină este rezervat exclusiv lecțiilor de înot, așa că trebuie să te organizezi să vii înainte și/sau după. De vineri până duminică nu există nici o restricție.

Tot ce ne rămâne de făcut e să ne vedem la Casa EMA joia asta și să ne bucurăm de vară și prețuri scăzute la Abonamentul HAPPY.

Dacă ai mai multe întrebări, despre HAPPY DAY sau despre Casa EMA în general, sună-ne la numărul de telefon 0733-330.968, sau contactează-ne pe paginile de FACEBOOK sau INSTAGRAM.

Casa EMA este în Bistrița, pe str. Parcului, nr. 2bis.

Casa EMA: Relaxant. Activ. Sănătos.

SPUNE-TI PAREREA