O fetiță de doi ani a fost accidentată de o mașină, într-o localitate din Bistrița-Năsăud. Accidentul a avut loc luni, în Budacu de Sus, comuna Dumitrița. Fetița a fost preluată de echipajul de terapie intensivă SMURD, cu suspiciune de fractură la unul dintre picioare. Ea fost preluată pe traseu, de la aparținători, fiind transportată imediat, după stabilizare, la UPU SMURD Pediatrie Bistrița pentru investigații medicale amănunțite.

Polițiștii care au preluat cazul au stabilit, inițial, că la volan se afla un bărbat de 32 de ani din localitate.

La locul evenimentului polițiștii au stabilit faptul că o autoutilitară condusă de un bărbat de 32 de ani, din localitate a accidentat o minoră de 2 ani.În urma accidentului rutier minora a fost rănită necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Cercetările sunt continuate de către polițiștii rutieri în cadrul unui dosar penal urmând să fie stabilite cauzele și împrejurările producerii evenimentului rutier“, a informat IPJ BN.

În cursul zilei de azi, poliția a revenit cu un comunicat, precizând că la volan se afla, de fapt, un alt bărbat, care a încercat să ascundă fapta, pentru că nu avea permis de conducere. Acum vor fi trași la răspundere, pentur faptă, ambii bărbați.

„Ieri, 31 iulie, în continuarea cercetărilor efectuate de polițiștii Serviciului Rutier la fața locului, a reieșit faptul că, în momentul producerii accidentului, la volanul autoveculului implicat s-ar fi aflat o altă persoană, respectiv un tânăr, de 29 de ani, din Dumitrița.

Acesta a fost testat cu aparatele etilometru și drugtest, rezultatele fiind negative. Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că tânărul de 29 de ani nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Astfel, pe lângă infracțiunea de vătămare corporală din culpă, polițiștii Serviciului Rutier au extins cercetările cu privire la comiterea infracțiunilor de favorizarea făptuitorului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere“, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA