O piesă de teatru concepută de doi bistrițeni, scriitorul Dan Coman și regizorul Radu Afrim, a avut lansarea în data de 31 iulie, la Bistrița. Evenimentul este unul notabil pentru viața culturală din Bistrița și un pas important în consolidarea artei teatrale.

Piesa „La câţiva oameni distanţă de tine” este o coproducție a Centrului Cultural Municipal ”George Coşbuc” şi a Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, are o distribuție excepțională cu mari actori îndrăgiți și recunoscuți de publicul românesc și lumea teatrului și a filmului: Marius Bodochi, Marius Manole, Mirela Oprișor, Ștefan Iancu, Flavia Giurgiu, Natalia Călin. Scenografia este realizată de Sabina și Bianca Vesteman.

Aceasta a avut un succes impresionant la public, s-a jucat cu sala plină și un al doilea spectacol ce va avea loc în seara asta este deja sold-out.

„Un succes impresionant de public: premiera națională a spectacolului „La câțiva oameni distanță de tine”, de Dan Coman, în regia lui Radu Afrim, co-producție Teatrul Național București și Palatul Culturii Bistrița!
Ovații, ovații, ovații…“, a scris primarul Ioan Turc, pe pagina sa de facebook.

Spectacolul va mai putea fi văzut la Bistrița în această toamnă. În luna ianuarie a anului 2024, va avea premiera la București, fiind adaptat pentru scena Teatrului Național.

SPUNE-TI PAREREA