Cu un studio modern și elegant, oameni energici, ingenioși și „vorbăreți“, Bistrița FM este primul radio pentru target-ul urban din Bistrița! Cu muzică bună, emisiuni captivante despre oameni și probleme de actualitate, știri și implicare în comunitate, Bistrița FM definește, cel mai bine „Sunetul orașului tău!“

Muzică pentru suflet: Hituri atemporale și melodii contemporane, toate într-un singur loc – Bistrita FM 92.6. Suntem acordul perfect pentru tine!

Știri locale în timp real: Rămâi informat cu cele mai proaspete știri din Bistrița și împrejurimi. La Bistrita FM 92.6, comunitatea noastră contează!

Emisiuni captivante: Echipa noastră pasionată creează conținut original și emisiuni captivante pentru a-ți însenina fiecare zi.
În orice moment și oriunde: Fii mereu conectat la sunetul orașului tău, accesând www.bistritafmradio.ro pentru live stream și conținut exclusiv.

Haideți să construim împreună amintiri muzicale de neuitat! Tunează-te pe Bistrita FM 92.6 și lasă-ne să fim coloana sonoră a vieții tale.

Website: www.bistritafmradio.ro
Frecvență: 92.6 FM

Păstrează-ne aproape și fii la curent cu cele mai noi evenimente și concursuri!

SPUNE-TI PAREREA