Doi copii, dar și un adult, au ajuns la spital, în această dimineață, după un accident în Mijlocenii Bârgăului. La caz au intervenit pompierii de la Stația de Pompieri Pompieri Prundu Bârgăului, echipajul de terapie intensiva mobila SMURD și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud. O persoană a rămas blocată în mașină, fiind extrasă și predată echipajelor medicale.

Conform ISU BN, în autoturism se aflau trei adulți și doi copii, toți fiind asistați de echipajele medicale.
Trei victime au fost transportate la spital, conștiente și cooperante (doi copii și un adult).

La volaul mașinii se afla un cetățean străin care călătorea împreună cu soția sa și doi copii. Acesta a fost acroșat de o mașină care se deplasa pe același sens de mers. Șoferul mașinii a plecat mai departe iar ulterior a abandonat mașina.

În această dimineață, pe Drumul Național 17, în localitatea Mijlocenii Bârgăului a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea a trei persoane. Din primele verificări efectuate la fața locului, un autoturism condus de un bărbat, de 37 ani, cetatean străin, pe direcția Vatra Dornei-Bistrița, ar fi fost acroșat de un alt autoturism care se deplasa pe aceeași direcție de mers.

În urma impactului, autoturismul condus de bărbatul de 37 de ani a ieșit în afara părții carosabile, unde a lovit un cap de pod. Celălalt conducător auto implicat și-ar fi continuat deplasarea încă aproximativ 200 de metri, după care ar fi abandonat autoturismul.

Accidentul s-a soldat cu rănirea a trei pasageri din autoturismul condus de bărbatul de 37 de ani, respectiv o femeie de 30 de ani și doi copii de 13 și 2 ani care au fost transportați la spital.

Polițiștii Serviciului Rutier Bistrița-Năsăud efectuează investigații pentru stabilirea celuilalt conducător auto implicat, dar și a împrejurărilor exacte în care a avut loc accidentul“, a trasmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA