Atmosfera de relaxare de la Ștrandul Codrișor a fost tulburată ieri de doi tineri care s-au luat la bătaie. Aceștia s-au îmbrâncit și au început să își care pumni de față cu lumea stupefiată. Cei doi au 21 de ani și sunt din Viișoara. Ei au fost reținuți de poliție, dar, la scurt timp, au fost eliberați din arest.

„La data de 22 iulie a.c., polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Bistrița au dispus reținerea pentru 24 de ore a doi tineri de 21 de ani, ambii din Viișoara.

Cei doi sunt bănuiți de comiterea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii public. În urma probatoriului administrat de către polițiști, cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, pentru 24 de ore.

Astăzi, tinerii au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, față de aceștia fiind luată măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Bistrița“, se arată într-un comunicat de presă al poliției.

SPUNE-TI PAREREA