Pompierii bistrițenii își iau rămas bun de la un coleg care și-a încheiat misiunea mult prea devreme. Virgil Hoza de la Stația de Pompieri Sângeorz-Băi, în vârstă de doar 27 de ani, a murit după o săptămână în care a fost internat în spital. Tânărul, originar din Maieru, a fost găsit fără suflare în data de 7 iulie, în locuință, fiind transportat de urgență la spital cu un elicopter SMURD. El locuia în Feldru și fusese implicayt într-un accident, împreună cu alți colegi de-ai săi, când o mașină  de pompieri s-a răsturnat în drum spre un incendiu. După această întâmplare, tânărul devenise retras și colegii săi au remarcat că era într-o stare de spirit care le-a dat de gândit.

Din păcate, medicii nu i-au mai putut salva viața.
Te.ai dus fara sa spui ceva ,… deși durerea de ardea .Nici rămas bun nu ne.am luat ….când am ajuns tu ai plecat . Dumnezeu să te ierte dragul meu soț !“, a scrie soția lui pe pagina de Facebook.

Cu sufletele pline de durere, astăzi, ne luam rămas bun de la colegul nostru plt. Hoza Virgil, plecat mult prea repede dintre noi.
Suntem alături de familia îndurerată în aceste momente grele și ne rugăm Bunului Dumnezeu să-l ia sub ocrotirea Sa..
Amintirea lui va rămâne în sufletele colegilor alături de care a slujit în toți acești ani. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace!“, a transmis ISU BN.

SPUNE-TI PAREREA