O tânără mămică din comuna Șant a născut al patrulea copil acasă, înainte de sosirea echipajelor medicale. Aceasta intenționa să ajungă la spital pentru a naște, dar bebelușul a avut alte planuri. Din fericire, femeia nu a avut nicio problemă și a adus pe lume o fetiță sănătoasă.

„O misiune aparent obișnuită a echipajelor BN-39-SAJ (B2: as.Burdeț Georgeta, amb.Ureche Gheorghe) și EPA Sîngeorz Băi (SMURD) a luat o turnură neașteptată, și extrem de frumoasă.

O mămică de 29 ani, cu 3 copii, din Șant, a solicitat transport la spital pentru a da naștere celui de-l patrulea copilaș al familiei. Cum natura are cursul ei firesc, la sosirea echipajelor de intervenție mămica deja își ținea în brațe cel dea-l patrulea copil si ei….. o frumoasa fetiță, cu scor APGAR de 10.
Celor două echipaje de intervenție nu le-a rămas decăt să evalueze mama și nou născutul și să le pregătească pentru evacuare către Sputalul Orășenesc Năsăud.
Felicitări colegilor de pe cele două echipaje de intervenție si personalului din Dispeceratul Integrat pt. gestionarea dolicitării“, a transmis Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud.

 

SPUNE-TI PAREREA