În ultimii ani observăm că există un interes crescut pentru smartphone-urile la mâna a doua. Pentru că second hand nu este neapărat asociat cu ideea de calitate precară, pentru că din punct de vedere financiar este convenabil, sunt o mulțime de motive. Cert este că cei interesați să facă o achiziție rentabilă ar fi bine să descopere Yzzy.

Mai mult decât un magazin online din cadrul căruia își pot cumpăra un telefon mobil second hand, Yzzy este și locul în care poți vinde un telefon la mâna a doua. Iată aici detalii!

O platformă 2 în 1, practică

Pentru cei care încă nu știu, Yzzy poate fi furnizor de soluții, atât când își doresc să cumpere, cât și atunci când își doresc să vândă un telefon. În stocul disponibil sunt telefoane Samsung, telefoane second hand iPhone 14 Pro, Xiaomi și nu numai. Pentru fiecare acțiune în parte există o pagină dedicată și iată cât de simplu și de practic este:

Să vinzi prin Yzzy – selectează tipul de telefon pe care intenționezi să îl vinzi, parcurge toți pașii privind o pre-evaluare a smartphone-ului în cauză. Din câțiva pași simpli poți primi o evaluare de preț. Trimiți telefonul, acesta este verificat, oferta de preț finală dacă o agreezi totul este gata. Primești banii în cont! Mai simplu de atât nici că se putea.

Să cumperi prin Yzzy – accesează pagina oficială, caută telefonul la categoria de marcă dorită. Analizează în detaliu prezentarea telefonului și când te-ai hotărât plasează comanda. Plătești online, telefonul îți va fi livrat în 24, maxim 48 de ore și vine la pachet și cu garanția valabilă un an. Din nou, simplu, practic și nici că puteai cere mai mult.

Dar vei spune, hei, cine îmi garantează că acel telefon mobil chiar este 100% funcțional? Yzzy. Există câteva standarde ce fac această platforma să spunem specială. Nu este vorba doar de a intermedia vânzările, de a fi un simplu comerciant, ci o soluție pentru tine. Fiecare telefon pus la vânzare este mai întâi de toate verificat – estetic și tehnic. Bateria nu poate avea un level mai  mic de 85%. În plus, când sunt puse la vânzare având toate detaliile stabilite – cum arată, dacă are urme de uzură, zgârieturi. Iar prețul va fi unul raportat și la acest aspect.

Așadar, pe verificate, Yzzy face ca tranzacțiile de acest fel să fie rentabile.

De ce să alegi un iPhone 14 Pro second hand

Probabil ai văzut ce prețuri sunt în magazine la telefoanele noi. Costul redus dacă vei cumpăra  de la Yzzy este primul din avantaje. Practic vei câștiga calitate la preț mai accesibil. Asta fără să scazi din pretențiile tale legate de performanța dispozitivului mobil în cauză.

De asemenea, ai mai  multe opțiuni, similar cu ofertele din magazinele cu telefoane mobile noi poți alege spațiul de stocare, culoarea dorită și ai și opțiunea de plată în rate.

Fie vinzi, fie cumperi, acum ai un seller de încredere. Verificările efectuate îți vor oferi încrederea de care ai nevoie pentru a alege de aici un telefon performant, dar mai accesibil ca cele noi.

 

Contact:
0761 053 053
contact@yzzy.ro

 

 

SPUNE-TI PAREREA