Un accdient rutier a avut loc în această dimineață în localitatea Podirei din Bistrița-Năsăud. La caz au intervenit două echipaje de descarcerare și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD.

Un autoturism a părăsit partea carosabilă iar o persoană a rămas blocată în mașină.

Echipajele de intervenție au găsit la locul solicitării trei persoane, dintre care doua ieșite pe cont propriu din autovehicul. O femeie a fost extrasă de către pompierii militari (nu era încarcerată) și predată echipajului medical – terapia intensiva SMURD pentru stabilizare și transport la spital. Celelalte două persoane implicate în accident au fost evaluate din punct de vedere medical, nu s-a impus transportul acestora la spital. Pompierii au asigurat măsurile de apărare împotriva incendiilor“, a informat ISU BN.

În această dimineață, polițiștii Compartimentului Rutier Beclean au intervenit la un eveniment în trafic, produs între Podirei și Șieu-Sfântu, pe Drumul Național 17.

La locul evenimentului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din Bistrița, a părăsit partea carosabilă. În urma evenimentului rutier, un pasager, o femeie de 54 de ani, din Bistrița, a fost rănită necesitând acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Testarea șoferului cu aparatul etilotest, nu a indicat prezența alcoolului.

Cercetările sunt continuate de către polițiști în cadrul unui dosar penal, urmând să fie stabilite cauzele și împrejurările producerii accidentului“, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA