Un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud și echipajul de terapie intensiva mobila SMURD au intervenit astăzi în municipiul Bistrița, pe strada Năsăudului, unde o persoană a căzut de la înălțime.

Echipaje medicale au găsit la fața locului o femeie care are prezenta leziuni incompatibile cu viața. Se pare că ea a murit la impactul cu solul după ce a căzut de la etajul 10.

Din păcate, medicul care încadrează echipajul de terapie intensivă mobilă nu a putut decât să îi declare decesul la locul solicitării. Femeia avea 69 de ani. Trupul ei a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, urmând să fie cercetate circumstanțele în care a avut loc decesul.

„Astăzi, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul unui bloc situat pe strada Năsăudului, din municipiul Bistrița.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că o femeie, în vârstă de 69 de ani, din municipiul Bistrița, ar fi căzut de la etajul blocului unde locuia. În urma intervenției echipajelor medicale a fost constatat decesul persoanei, fiind ulterior dispusă efectuarea necropsiei.

În cauză, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Bistrița continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, urmând să fie stabilite împrejurările în care s-a produs evenimentul“, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA