Un accident cumplit a avut loc în această seară, pe drumul pe Strâmba ce face legătura dintre Josenii Bârgăului și Ilva Mică. Un biciclist care cobora drumul spre Josenii Bârgăului a sfârșit sub un TIR care venea din sens opus. La caz a intervenit modulul SMURD, dar, din păcate, chipajele de intervenție au găsit biciclistul sub tir cu leziuni incompatibile cu viața. Conform mesager24.ro, biciclistul se deplasa pe o semicursieră la un antrenament de rutină.

Șoferul TIR-ului avea permisul suspendat

Conform unei informări a poliției, șoferul TIR-ului avea permisul de conducere suspendat. Bărbatul care și-a pierdut viața are 42 de ani și este din Bistrița.

„La data de 18 iulie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe Drumul Județean 172C, între Strâmba și Josenii Bârgăului, s-a produs un accident rutier.

Polițiștii deplasați la locul evenimentului au constatat faptul că un autotren condus de un bărbat de 52 de ani, din Șanț, ar fi surprins și accidentat un biciclist de 42 de ani, din Bistrița.

Din nefericire, în urma accidentului, bărbatul de 42 de ani și-a pierdut viața.

Verificările efectuate de către polițiști au indicat faptul că șoferul autotrenului avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, suspendat.

Testarea cu aparatul etilotest nu a indicat prezența alcoolului.

Polițiștii Serviciului Rutier continua cercetările în cadrul unui dosar penal urmând să fie stabilite împrejurările producerii evenimentului rutier“, a transmis IPJ BN.

Sursa foto: mesager24.ro

SPUNE-TI PAREREA