Prezentarea de modă „Atipic Beauty Bistrița 2023 by Magda Coman“ a avut loc vineri seara, în cadrul manifetărilor dedicate Zilelor Bistriței. Prezentarea de modă a inclus articole vestimentare feminine, dar și masculine. Modelele au fost persoane imobilizate în scaun cu rotile, însoțite de o serie de invitați, printre care și personalități sau persoane care au făcut Bistrița cunoscută, cum ar fi Elena Kuji Buteică, Ada Milea, Gabriela Szabo, Mihaela Șteff, Tina Olari, Flavius Buzilă, Lucian Sănmărtean. De asemenea, au defilat și primarul Ioan Turc împreună cu soția sa.

Ținutele modelelor și ale invitaților au fost create de Tina Olari, Torres Cerimonia by Pasha Men’s Wear, Ștefania Borodi, Alexa Fritsch by FFFashion, Isabela Găitan by Isabely.

După prezentarea de modă care a avut scopul de a pune în valoare frumusețea oamenilor cu dizabilități și de anula prejudecățile în ceea ce le privește, au urmat o serie de momente artistice susținute de Claudiu Hontilă (vioară), Horea Haplea (pian), Ada Milea și Flavius Buzilă (Hara).

Seara s-a încheiat cu un concert extraordinar de muzică clasică, „Bistrița lirica”, susținut de tenorul Ovidiu Purcel, soprana Diana Păcurar și bas-baritonul Alin Anca, acompaniați de Noua Orchestră Transilvană dirijată de Romeo Râmbu.

 

 

SPUNE-TI PAREREA