Șapte persoane din Josenii Bârgăului, din care cinci adulți și doi copii, au ajuns în această seară la spital cu simptome de toxiinfecție alimentară. Toate cele șapte persoane au participatla o înmormântare în localitate. Este al doilea caz întâmplat în Bistrița-Năsăud, asta după ce luni seara și în dimineața zilei de marți, mai mulți adulți și copii din Dumitrița au fost transportați al spital din aceeași cauză.

Șapte persoane, dintre care cinci adulți și doi copii din Josenii Bârgăului, au fost transportați marți seară la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița cu simptome de toxiinfecție alimentară. Toți au participat la o înmormântare.
Potrivit managerului Serviciului de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud, dr. Annabella Muzsi, echipajul de consultații de urgență la domiciliu (ACD) și echipajul de transport victime multiple din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bistrița au intervenit, marți seara, la Centrul de Permanență Josenii Bârgăului pentru a acorda asistență medicală și transport către UPU, respectiv UPU-Pediatrie, a unui număr de 7 pacienți cu simptomatologie specifică toxiinfecției alimentare, dintre care 2 copii (8 și 12 ani).

SPUNE-TI PAREREA