Patru scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa au fost trimiți sâmbătă, în sprijin, la Satu Mare.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” Satu Mare, un tânăr este căutat de scafandri în Someş şi un altul a fost salvat, după ce maşina în care se aflau a căzut sâmbătă în râu, pe raza localităţii Băbăşeşti.

Una dintre victime, cu vârsta de aproximativ 18 ani, a fost scoasă din apă în stare conştientă, primind îngrijiri medicale la faţa locului, relatează Agerpres.

„Pentru căutarea celei de-a doua victime, a fost trimis în sprijin un echipaj cu 4 scafandri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa”, a transmis ISU.

Detaşamentul de pompieri Satu Mare a intervenit la faţa locului cu o autospecială de descarcerare, un autocamion cu două bărci, o ambulanţă SMURD B2 şi ambulanţă SMURD TIM, pentru salvarea celor doi tineri care au intrat în apele râului Someş cu un autovehicul. La faţa locului a fost solicitat şi elicopterul SMURD.

Sursa foto: Info Trafic 24

SPUNE-TI PAREREA