Un nou punct gastronomic s-a deschis astăzi în Bistrița-Năsăud, în zona Cormaia din Sângeorz-Băi. Victorița lu’ Ilie e gata să primească oaspeți într-o ambianță tradițională, cu bucate din gastronomia locală: sarmale, mămăligă, ciorbe, tocănițe, deserturi și aperitive.

La inaugurarea punctului gastronomic a fost prezent și președintele Consiliului Județean, Emil radu Moldovan, punctele gastronomice fiind obiective importante în efortul de promova județul Bistrița-Năsăud ca brand turistic.

Poarta Transilvaniei Bistrița-Năsăud devine un loc al tradițiilor, bunului gust și al preparatelor tradiționale autentice, prin deschiderea unui nou punct gastronomic local, „La Victorița lu’ Ilie“, din localitatea Sângeorz-Băi, cartierul Cormaia.
Aici, tradiția se împletește cu bunul gust al preparatelor culinare de altădată și ne amintește de gustul copilăriei.
Mă bucur să văd că locuitorii județului reușesc să dezvolte mici afaceri, care aduc trecutul în prezent și nostalgia preparatelor tradiționale românești, în farfurie.
Mulțumim și felicitări doamna Victorița Scurtu și familiei d-voastră, pentru curajul de a vă dezvolta și pentru bunătatea preparatelor pe care le oferiți aici. Rămâneți în continuare promotori ai tradițiilor noastre strămoșești“, a transmis Radu Moldovan.

SPUNE-TI PAREREA