Trei elevi din Bistrița-Năsăud au obținut media 10 la examenul de Evaluare Națională:
de la Școala Gimnazială „Avram Iancu”, Colegiul Național „Liviu Rebreanu“ din Bistrița și Colegiul Național „Petru Rareș“ din Beclean.

Rezultatele la Evaluarea Națională au fost afișate astăzi de către Ministerul Educației și pot fi consultate aici. Bistrița-Năsăud ocupă un loc mediu în clasamentul promovabilității examnului de Evaluare Națională la nivel de țară, conform hărții de mai jos.

Elevii care au obținut medii de 10 sunt Sara Alessia Mureșan de la Colegiul Național „Liviu Rebreanu“, Mihai Fătu, şeful de promoţie de la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” Bistriţa și Lara Mureșan de la Colegiul Național „Petru Rareș“ Beclean.

Sara Alessia a fost felicitată de către conducerea Colegiului Național „Liviu Rebreanu“, într-o postare pe pagina oficială de facebook a unității de învățământ.

A terminat cu 10 ciclul gimnazial.
A fost declarată Șef de promoție JUNIOR 2023.
A obținut media 10 la Evaluarea națională.
Este eleva noastră.
Nu putem spune decât că suntem foarte mândri de ea.
Felicitări, Sara Alessia Mureșan!
Ne dorim să rămâi la LIVIU“.

Mihai Fătu este şeful de promoţie de la Şcoala Gimnazială „Avram Iancu” Bistriţa. După ce a absolvit şcoala gimnazială cu media 10, Mihai a obţinut nota 10 atât la la Limba şi literatura română, cât şi la Matematică. Mihai Fătu este şi olimpic, cucerind Medalia de bronz la Olimpiada Naţională de Informatică.

Lara Mureșan de la Colegiul Național „Petru Rareș“ din Beclean este olimpică la Limba și Literatura Română și, anula acesta, s-a calificat la etapa națională a Concursului Național Transcurricular de Lectură și Interpretare „Ionel Teodoreanu”.

SPUNE-TI PAREREA