O persoană a suferit un accident, în această dimineață, într-o pădure din comuna Rebrișoara. Conform primelor informații transmise de ISU BN, o persoană a suferit o fractură de membru inferior, după ce un copac i-a căzut pe picioare. Accidentul s-a produs într-un loc greu accesbibil din localitatea Podirei.
Persoană cu fractură membru inferior (copac cazut peste picioare), victima este conștientă. Evenimentul

La caz a fost alocat un echipaj de prim ajutor SMURD și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD, fiind solicitat și un eliocpter SMURD.

UPDATE:

Accidentul s-a petrecut într-o zona greu accesibila care a îngreunat intervenția, iar accesul salvatotilor a fost făcut cu un autoturism de teren.

Paramedicii au găsit o victimă, bărbat în vârstă de aproximativ 29 de ani, cu o fractură deschisă la membrul inferior.

Victima a fost stabilizata și predată echipajului care încadrează elicopterul SMURD pentru a fi transportată pe calea aerului la UPU SMURD Bistrița.

Tânărul a ajuns la spital, dar a primit și o sancțiune pentru tăieri ilegale

Cazul a intrat și în atenția poliției, astfel că tânărul rănit s-a ales și cu o sancțiune.

„Astăzi, polițiștii din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au intervenit la un eveniment semnalat în extravilanul localității Poderei, comuna Rebrișoara.

La locul intervenției polițiștii au stabilit faptul că un tânăr de 29 de ani, din Poderei în timp ce ar fi efectuat tăieri de arbori fără drept, din afara fondului forestier național, împreună cu alți doi tineri, a fost accidentat de un arbore. La locul evenimentului au intervenit și echipajele medicale în vederea acordării de îngrijiri de specialitate și transport la spital.

Cercetările sunt continuate de către polițiști în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă, urmând totodată să fie luate măsuri legale potrivit Legii 171/2010, privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice“, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA