Un bărbat din localitatea Leșu a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile după ce și-a agresat un consătean și i-a bătut și câinele. Bărbatul este acuzat acum de pentru săvârșirea infracțiunilor de rănirea cu intenție a animalelor, lovire sau alte violențe și distrugere. Fapta s-a întâmplat la începutul șunii iunie.

În urma probatoriului administrat de către polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor, a reiești faptul că un bărbat de 56 de ani, din Leșu, la începutul lunii iunie a.c. ar fi agresat fizic un bărbat din aceeași localitate cât și pe câinele acestuia, iar ulterior i-ar ar fi distrus învelitoarea metalică de pe acoperișul unei anexe gospodărești.

Polițiștii au luat măsura reținerii bărbatului pentru o perioadă de 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă a I.P.J. Bistrița-Năsăud. Acesta a fost ulterior prezentat magistraților care au dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar pentru o durată de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor în vederea documentării faptelor“, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA