Trei persoana au ajuns la spital cu traumatisme grave, în urma impactului dintre două autoturisme. Accidentul a avut loc azi noapte la ieșirea din Sângeorz-Băi spre Ilva Mică.

Echipajele au găsit la fața locului trei victime, două prezentau fracturi la membrele inferioare, iar a treia prezenta un traumatism de șold și lombar.Toate cele trei victime vor fi evacuate spre UPU Bistrita pentru îngrijiri medicale suplimentare“, a transmis ISU BN.

În accident au fost implicate un autoturism condus de un bărbat e 31 de ani din Anieș, care a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus de un bărbat din Cluj-Napoca.

„La locul evenimentului, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism condus de un bărbat de 31 de ani, din Anieș pe directia Sângeorz-Băi înspre Ilva Mică a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus din sens opus de către un bărbat de 50 de ani, din Cluj-Napoca.
În urma impactului dinte cele două autoturisme, cei doi șoferi cât și un pasager de 27 de ani, din autoturismul condus de șoferul de 31 de ani, au fost răniți, fiind ulterior transportați la spital.
Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
Polițiștii din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi continuă cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la infracțiunea de vătămare corporală din culpă“, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA