Peste 700 de angajați ai Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița au participat la o petrecere în data de 22 iunie, bucurându-se de Direcția 5, Anuța Motofelea, Alen Clay David și DJ Moshu. Angajații unității medicale au fost în sărbătoare cu prilejul primei ediții a… Zilelor Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița.

Prima ediție a Zilelor Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița s-a desfășurat ieri, 22 iunie, în cadrul Domeniului Turistic Transilvania de pe Șesul Jelnei, comuna Budacu de Jos, județul Bistrița-Năsăud.
Conducerea spitalului a hotărât să organizeze o zi specială pentru angajați, având în vedere primirea statului de „Spital Clinic”, prin Ordinul Ministrului Sănătății nr. 840 din 24.03.2023.
La eveniment au participat peste 700 de angajați ai unității medicale, care s-au bucurat de o atmosferă plăcută și de concertele oferite de Direcția 5, Anuța Motofelea, Alen Clay David și DJ Moshu.
Ne-au fost alături sindicatele SANITAS și Solidaritatea Sanitară.
Zilele Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița vor deveni un eveniment cu tradiție, având scopul de a suda colectivul spitalului, de a oferi și o altă perspectivă de socializare între colegi“, a transmis Camelia Strungari, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița.

Cu această ocazie, managerul Gabriel Lazany a transmis și un material video cu istoricul spitalului:

SPUNE-TI PAREREA