Silvania Internațional este o firmă cu peste 300 de angajați și cu o cifră de afaceri în creștere de la an la an. Dincolo însă de elementele statistice, Silvania este o familie zidită pe valori perene. Prețuiesc fiecare angajat și consideră că cea mai importantă resursă a lor nu este lemnul, ci sunt oamenii. Cu ei și în jurul lor au clădit această afacere. Inteligența și creativitatea lor se vede în fiecare produs și în fiecare lucrare executată.

Caracteristica principală, cât și elementul care îi ține aproape de cei ce îndrăgesc și își doresc să protejeze mediul este materialul cu care proiectele lor sunt construite: lemnul. Lemnul este istoric unul dintre cele mai utilizate materiale în arhitectură. Este un material „vechi” care, totuși, garantează toate standardele moderne de performanță. Este un material 100% natural. Este complet reciclabil și eliminarea acestuia nu poluează mediul înconjurător. În domeniul bio arhitecturii, este, prin urmare, unul dintre materialele de construcție prin excelență.

Așadar, firma lor oferă tuturor celor ce îndrăgesc natura, își doresc să o protejeze și să fie cât mai conectați cu aceasta posibilitatea de a-și construi casa din materie primă, lucru care aduce sufletului o conexiune aparte cu natura și toate beneficiile acesteia.

LUCRĂRI Silvania- Planificat în detaliu, executat bine și la termen

O paletă mare de specialiști sunt implicați în realizarea lucrărilor noastre la cel mai înalt nivel, iar acest lucru este valabil fie că vorbim de tehnologia multicui, blockhouse sau CLT (Cross Laminated Tehnology). Arhitecții, inginerii și personalul executant au reușit să aducă la viață visele clienților lor. 

Pentru o mai bună stare a sufletului prin locuirea într-un mediu sustenabil, îi puteți contacta la numărul de telefon: 0263 378 010; 0760 233 101, cât și pe e-mail:  office@silvaniabn.ro.

O campanie POV21 Marketing

 

1 COMENTARIU

  1. Silvania Internațional este mai mult decât o companie profilată în domeniul prelucrării lemnului. Este vorba de Centrul de Cercetare, Inovare, Proiectare și Formare Profesională „Silvania” din Lunca Ilvei, care funcționează în primul imobil din România realizat din lemn și izolat cu lână de oaie. Centrul este prevăzut cu spații de servire a mesei, spații de cazare și spații de cercetare, inovare, proiectare, sală de conferințe, săli de documentare, bibliotecă tehnică, sală de expoziții. Centrul are parteneriate cu o școală silvică din Franța, ai căror elevi și profesori vin la fabrica „Silvania Internațional” din Lunca Ilvei, în schimb de experiență, precum si cu Asociația studenților constructori din Cluj, cu Facultatea de Ingineria Mediului, cu Facultatea de Prelucrarea Lemnului din Brașov, cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca și cu alte instituții de învățământ și școli profesionale din zonă, astfel încât pe la acest centru să treacă serii de elevi și studenți, care pe lângă teoria acumulată la cursurile ținute aici vor putea face practica în moderna fabrică de cherestea „Silvania Internațional”.
    Vezi: https://bistritabusiness.ro/doi-ministri-in-vizita-la-centrul-de-cercetare-silvania-din-lunca-ilvei/

SPUNE-TI PAREREA