O viitură pe râul Anieș a afectat, joi seara, consumatorii de apă din localitățile Maieru și Rodna. Procesul de tratare a a apei a fost îngreunat, așa că unii oameni s-a confruntat cu lipsa presiunii la apă sau chiar lipsa totală a apei din rețea.

Din cauza unei viituri pe Râul Anieș care a generat o turbiditate foarte mare a apei , procesul de tratare fiind îngreunat astfel , în această seară de 22.06.2023 și în următoarele ore , se va înregistra LIPSĂ PRESIUNE și chiar LIPSĂ APĂ pe capetele de rețea din localitățile MAIERU și RODNA . .
Vă asigurăm că o echipă de intervenție se află la fața locului și ia toate măsurile necesare astfel încât reluarea furnizării apei să aibă loc în cel mai scurt timp posibil.
Menționăm faptul că apariția avariilor pe rețeaua publică de alimentare cu apă nu poate fi anticipată și este, de cele mai multe ori, însoțită de întreruperea imediată a furnizării apei în zonele implicate. Din acest motiv, în unele situații anunțarea întreruperii furnizării apei poate avea loc după sistarea efectivă a alimentării cu apă.
În urma manevrelor executate pe rețeaua de distribuție a apei potabile, există posibilitatea deprecierii parametrilor calitativi ai apei (creșterea turbidității), fapt pentru care înainte de consum, vă rugăm să lăsați apa să curgă câteva minute pentru limpezire.
Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze față de consumatori pentru disconfortul creat în acest interval.
Vă stăm la dispoziție pentru sprijin și informații suplimentare la următoarele numere de telefon : 0263213117 și 0372742478“, a transmis Aquabis.

SPUNE-TI PAREREA