Un bărbat și o femeie din Salva au ajuns la spital după un accident de tractor. Cei doi au reușit să sară din tractor înainte să se răstoarne, lucru care le-a salvat viața. Din păcate, au suferit leziuni și traumatisme destul de grave.

„La Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița au fost aduse ieri, 21 iunie, două persoane, victime ale unui accident rutier de tractor, petrecut în localitatea Salva.
Este vorba despre o femeie de 40 de ani din Salva, cu traumatism craniocerebral, traumatism craniofacial, fracturi la nivelul oaselor feței, de coloană vertebrală și costale, multiple plăgi și contuzii.
A doua victimă este un bărbat de 65 de ani din Runcu Salvei, prezentând traumatism craniocerebral, traumatism craniofacial, contuzie hepatică și contuzii la nivelul membrelor superioare și inferioare, multiple plăgi și excoriații.
Ambele persoane au rămas internate la Secția Chirurgie generală, unde primesc îngrijiri și tratament specific“, a transmis Camelia Strungari, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița.

SPUNE-TI PAREREA