Un echipaj de pompieri și un echipaj de prim ajutor SMURD din cadrul Secției de Pompieri Năsăud au intervenit azi în localitatea Salva, la un accident de tractor. Trei persoane au reușit să sară din tractor înainte ca acesta să se răstoarbe, dar au suferit răni în urma impactului.

Două victime, o femeie cu traumatism cranian si un bărbat cu traumatism cranian și politraumatism toracic au fost transporate la UPU-SMURD Bistrița pentru continuarea îngrijirilor medicale de specialitate.

A treia victimă, un bărbat care se afla la volan, a primit asistenta medicală la fața locului și a refuzat transportul la spital. În urma cercetărilor efectuate de poliție, a reieșit că acesta nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În această după-masă, polițiștii Compartimentului Rutier Năsăud au intervenit la un eveniment rutier produs în Salva.
Din primele date, un tractor condus de un bărbat de 44 de ani, din localitate s-a răsturnat, rezultând rănirea a doi pasageri de 38 și 65 de ani. Aceștia au fost transportați la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.
Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
Cercetările sunt continuate de către polițiști în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunile de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără permis de conducere“, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA