Un bărbat din Bistrița-Năsăud a fost bătut de cinci indivizi în zona stației de cale ferată din Beclean. Aceștia s-au luat la bătaie pe fondul unor conflicte mai vechi și a fost nevoie de intervenția luptătorilor de la acțiuni speciale pentru a-i potoli.

Conform unui comunicat de presă al poliției, polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 34 de ani, din Florești, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni în zona stației de cale ferată din Beclean

„Ieri, polițiștii din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Bistriţa-Năsăud au dispus reținerea pentru 24 de ore a patru persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

La data de 19 iunie a.c., polițiștii au fost sesizați de către un bărbat de 34 de ani, din Florești, cu privire la faptul că a fost victima unei infracțiuni în zona stației de cale ferată din Beclean.

 

În urma intervenției polițiștilor și a probatoriului administrat a rezultat faptul că pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, bărbatul de 34 de ani ar fi fost agresat fizic de către cinci persoane cu vârste cuprinse între 24 și 50 de ani, din Mogoșeni și Florești, comuna Nimigea, în timp ce se afla în apropierea stației de cale ferată din Beclean.

 

Cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, cele 5 persoane au fost identificate și condus la sediul poliției, unde, la data de 20 iunie a.c., față de patru dintre acestea, în urma probatoriului administrat a fost dispusă măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore.

Cei patru bărbați au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud urmând să fie prezentați astăzi magistraților, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Biroului Judeţean de Poliţie Transporturi Bistriţa-Năsăud în vederea documentării faptelor și stabilirii participației penale“, a transmis IPJ BN.

 

SPUNE-TI PAREREA