Aspectul exterior elaborat și antenția pe care oamenii o dau azi laturii estetice sunt realități tot mai prezente în viața noastră, așa că pentru multe meserii din domeniul frumuseții cererea este tot mai mare. Așa este și în cazul extensiilor de gene, o procedură la care apelează tot mai multe femei de toate vârstele. Fie că optează pentru un look mai dramatic sau unul mai discret, cert este că genele sunt un element esențial când vine vorba de fizionomia feței și o mulțime de persoane simt nevoia să aducă o schimbare sau o îmbunătățire genelor naturale.

Ionela Munteanu este pasionată de acest domeniu de câțiva ani și a evoluat constant în meseria ei. Ceea ce a început ca o pasiune și un mod de a obține un venit suplimentar în timpul studenției s-a transformat într-o profesie. Ionela este acreditată inernațional de Școala din Rusia Barbara și acreditată de ministerul Muncii. Are, la activ, peste 40 de cursuri, seminare și webinar-ii, fiind și dublu campioană la concursurile de extensii de gene. A instrit zeci de cursante care pratică acum această meserie. De asemenea, este jurat în cadrul unor competiții internaționale în domeniu.

Pe Ionela o puteți găsi pe facebook la Ionela Munteanu Beauty Studio sau pe instagram!

Iată câteva dintre avantajele celor care se gândesc să se instuiască în aplicarea extensiilor de gene:

1. Cererea crescută: Extensiile de gene au devenit extrem de populare în ultimii ani, iar cererea pentru aceste servicii este în continuă creștere. Odată ce obțineți calificările necesare prin cursul de bază, veți avea oportunități ample de a găsi clienți și de a câștiga venituri suplimentare.

2. Flexibilitatea programului: Dacă sunteți în căutarea unui loc de muncă care să ofere flexibilitate în programul de lucru, extensiile de gene ar putea fi o opțiune excelentă. De obicei, puteți alege să lucrați ca tehnician într-un salon de înfrumusețare sau puteți opta pentru munca independentă, programând clienți în funcție de disponibilitatea dvs. Aceasta vă oferă posibilitatea de a ajusta munca la programul dvs. existent și de a obține venituri în plus în timpul liber.

3. Oportunitatea de a-ți dezvolta propriul tău business: Dacă sunteți o persoană antreprenorială, cursul de bază în extensii de gene vă poate oferi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a vă deschide propriul salon sau studio. Acest lucru vă permite să vă creați propriile venituri, să vă stabiliți propriile prețuri

4. Satisfacție profesională: Extensiile de gene reprezintă un domeniu creativ și în continuă evoluție. Dacă sunteți pasionat de frumusețe și doriți să ajutați oamenii să se simtă mai încrezători și mai frumoși, această muncă vă poate oferi o mare satisfacție profesională. Veți putea crea look-uri personalizate pentru fiecare client și veți observa rezultatele imediat, ceea ce poate fi extrem de satisfăcător.

5. Interacțiunea socială și construirea relațiilor cu clienții: Munca în extensii de gene vă oferă șansa de a interacționa cu oameni noi și de a construi relații cu clienții. Puteți avea oportunitatea de a interacționa cu oameni din diverse medii și de a crea legături cu aceștia în timp ce vă îndepliniți sarcinile de lucru. Aceasta poate adăuga o dimensiune socială plină de satisfacție la munca voastră de zi cu zi.

SPUNE-TI PAREREA