Un bărbat de 41 de ani din Bistrița a făcut un gest necugetat după ce poliția i-a făcut semn să tragă pe dreapta autoutilitara pe care o conducea. Acesta s-a simțit, probabil, cu musca pe căciulă și a încercat să se sugtragă unui control. După aproximativ un kilometru, bistrițeanul a fost blocat în trafic și oprit de polițiști.

La data de 13 iunie a.c., polițiști din cadrul Biroului Rutier au desfășurat activități de supraveghere și control al traficului pe raza municipiului Bistriţa.
Pe strada Andrei Mureșanu, polițiștii, utilizând semnalele acustice și luminoase ale autospecialei au solicitat oprirea unui autoturism, conducătorul acestuia refuzând continuându-și deplasarea.
Polițiștii au pornit în urmărirea acestuia iar după aproximativ 1 km, autoturismul a fost blocat în trafic, șoferul fiind imobilizat și identificat în persoana unui bărbat de 41 de ani, din municipiu.
Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilometru, rezultatul fiind de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat.
De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul Drug test 5000, rezultatul fiind în acest caz negativ.
Ulterior, șoferul a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabiliri alcoolemiei.
Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Bistrița continuă cercetările în cadrul unui dosar penal cu privire la infracțiunea de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe“, a transmis IPJ BN într-un comunicat de presă.

SPUNE-TI PAREREA