Județul va primi un aport de precipitații, în următoarele zile, anunță MeteoBN.

Următoarele zile aduc noi arii precipitabile peste județul nostru dar vestea bună e că nu aşteptăm fenomene severe!
In acest sens, temporar va ploua, vor fi si averse insotite de fenomene electrice si incet dar sigur tot teritoriul județului nostru va primi un aport de apă ( cel puțin aşa arată datele de acum ).
Cantitățile, până la sfârşitul săptămânii, vor depăṣi 30 l/mp, in zonele de munte, cu un minim de 8-10 l/mp, in zonele de podiş din sud“, a transmis MeteoBN.

Prognoza zilei de joi, 8 iunie 

„Vremea îşi va păstra aceleaşi caracteristici şi va fi în general schimbătoare, joi, în județ dar normală termic, pentru această perioadă. Vor fi înnorări temporare şi ploi sub formă de aversă, pe arii extinse în a doua parte a zilei, când vor fi însoțite de descărcări electrice, intensificări de vânt si izolat, grindină.
Maximele vor atinge, în aceste condiții, valori în general între 21°C în zonele submontane şi 25°C, la podiş iar minimele de mâine dimineață vor scădea până la valori cuprinse între 8°C în depresiuni şi 15°C în zonele joase.
 La Bistrița, vremea va fi schimbătoare iar cerul, temporar noros. Va ploua şi aici in aversă, vor fi descărcări electrice iar vântul va sufla slab cu intensificări in timpul ploilor, mai ales in a doua parte a zilei şi la începutul nopții. Maxima zilei va atinge 24°C iar minima zilei de mâine va scădea spre 12°C“, a transmis MeteoBN.

SPUNE-TI PAREREA