Șase persoane au ajuns la spital în duminica de Rusalii în urma unui accident rutier petrecut în localitatea Romuli din Bistrița-Năsăud.

Din fericire, cinci dintre cele șase victime au fost externate. Un tânăr de 20 de ani care rămăsese încarcerat și care ajuns la spital transportat de un elicopter SMURD a fost supus unei intervenții chirurgicale și a rămas internat.

„În urma accidentului rutier petrecut ieri, 4 iunie, în localitatea Romuli, la Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița au ajuns: un minor în vârstă de 6 ani, trei femei cu vârste de 19, 33 și 37 ani și doi bărbați cu vârste de 20, respectiv 31 ani, cu diferite traumatisme, contuzii, excoriații, plăgi. Personalul din linia de gardă le-a acordat îngrijiri medicale clinice și paraclinice, stabilind că se impune internarea, la Secția Ortopedie și traumatologie, a pacientului de 20 de ani, care a suferit o fractură la nivelulul femurului stâng și care a fost supus unei intervenții chirurgicale.
Celelalte persoane implicate în accident au fost externate în cursul nopții cu recomandări medicale la domiciliu”, a transmis Camelia Strungari, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița

 

SPUNE-TI PAREREA