Primarul orașului Beclean din Bistrița-Năsăud, Nicolae Moldovan, a particat recent la o întâlnire premergătoare celei mai mari manifestări anuale dedicate politicii regionale: Săptămâna Europeană a Regiunilor și Orașelor 2023.

Am avut astăzi onoarea să particip la Bruxelles la Întâlnirea Partenerilor premergătoare #EURegionsWeek2023 (Săptămâna Europeană a Regiunilor și Orașelor 2023) alături de Corina Crețu membru al Parlamentului European- fost Comisar European pentru Politică Regională, Răzvan Nicolescu – Președintele Asociației pentru Energie Curată şi Combaterea Schimbărilor Climatice (AECCSC) și Hildegard Brandl – Arhitect, Managing Partner UNITH2B Architects.
Săptămâna Europeană a Regiunilor și Orașelor este cea mai mare manifestare anuală dedicată politicii regionale și va avea loc anul acesta la Bruxelles în perioada 9-12 octombrie 2023, unde orașul Beclean va avea șansa să prezinte unul dintre proiectele cu un puternic impact regional: Grădina Urbană Transilvania.
Mulțumesc tuturor pentru încredere și în special Comisiei Europene pentru oportunitate!“, a transmis Nicolae Moldovan.

Citește și:

Grădina Urbană a Transilvaniei, un proiect grandios pentru Beclean. Hoteluri, mall, resort de corturi „glam“ și bungalouri pe lac

SPUNE-TI PAREREA