O fetiță în vârstă de 10 ani mușcată de un șarpe în localitatea Rebra.
Conform unei informări a ISU BN, fetița a fost preluata către echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD de la un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean care a transportat-o până în localitatea Dumitra.
Fetița este conștientă, cooperantă și va fi transportată la UPU SMURD Bistrița pentru îngrijiri medicale de specialitate.

UPDATE : Din fericire, șarpele nu era veninos, așa că fetița este în afara oricărui pericol. Cel mai probabil, copila a fost mușcată de un șarpe de casă.

„La Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița a fost adusă ieri, 1 iunie, o minoră de 10 ani din localitatea Rebra, afirmativ mușcată de șarpe, în stare bună, conștientă, cooperantă. Fetița prezenta o excoriație la nivelul gleznei drepte, fără edem, fără necroză sau alte reacții care să fi indicat că șarpele ar fi fost veninos (conform declarațiilor aparținătorilor, șarpele a fost de culoare galbenă cu negru). I-au fost făcute investigații clinice și paraclinice și a fost ținută patru ore sub supraveghere medicală, după care a fost externată cu recomandări la domiciliu, respectiv indicația de a se prezenta la medic dacă intervin modificări în starea de sănătate“, a transmis Camelia Strungari, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Bistrița

SPUNE-TI PAREREA