Un grav accident de circulație a avut loc în această dimineață în localitatea Bistrița-Bârgăului din Bistrița-Năsăud. Un tânăr de 18 ani care se afla la volanul unei mașini a pierdut controlul autovehiculului și a intrat în coliziune cu un stâlpt de electricitate. Mașina s-a făcut praf și alți di tineri, de 17 și 18 ani, au fost răniți.

În această dimineață, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit la un accident produs pe Drumul Județean 172D, în Bistrița Bârgăului.

Din primele date, un tânăr de 18 ani, din Prundu Bârgăului, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Colibița-Prundu Bârgăului, a pierdut controlul acestuia, a acroșat o bancă după care a intrat în coliziune cu un stâlp de susținere a rețelei electrice. Accidentul s-a soldat cu rănirea a doi pasageri, de 17 și 18 ani.

Rezultatul testării etilotest a conducătorului auto a fost negativ. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta nu deține permis de conducere. În cauză fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere fără permis“, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA