Un accident în lanț a avut loc în această seară în Bistrița-Năsăud, Drumul Național 17C, coborârea spre localitatea Dumitra.
La caz au intervenit două echipaje SMURD și unul de descarcerare.

„În urma accidentului a rezultat o victima de sex masculin in vârstă de aproximativ 38 de ani. A fost stabilizat, este conștient, prezintă un traumatism cranian si alte leziuni la nivelul membrelor. În aceste momente este evacuat, asistat de medicul specialist în medicina de urgenta, la UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite“, a transmis ISU BN.
*Dumitra: accident rutier*

În această seară, polițiștii rutieri din Năsăud au intervenit pentru efectuarea de cercetări, ca urmare a producerii unui accident rutier, pe Drumul Național 17C, în Dumitra.

Totul a pornit de la un tânăr de 18 ani care a acroșat un autoturism de teren ce, în urma impactului, s-a răsturnat. Ulterior, autoturismul condus de tânărul din Jelna a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o tânără de 19 ani.

„Din primele date, un autoturism condus de un tânăr, de 18 ani, din Jelna, a acroșat un autoturism de teren care era condus de un bărbat, de 38 de ani, din Bistrița și care, în urma impactului, s-a răsturnat. Ulterior, autoturismul condus de tânărul de 18 ani a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de o tânără de 19 ani, din Borșa, județul Maramureș.

Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului de 38 de ani care a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Cei trei conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în toate cazurile.

Polițiștii rutieri din Năsăud continuă cercetările în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă, urmând a stabili cu exactitate cauza și împrejurările în care s-a produs accidentul“, a transmis IPJ BN.

Sursa foto : mesager24.ro

SPUNE-TI PAREREA