Vama Veche, una dintre locațiile preferate ale bistrițenilor pe timp de vară, se redeschide! După ce ani de zile terasa a funcționat în zona Codrișor, anul acestea se reinaugurează într-o nouă locație cu o priveliște de vis: Henri Coanda 13, lac Unirea.

Joi, 1 Iunie, noua terasă Vama Veche se inaugurează oficial cu un super concert Altar. În deschidere cântă și trupa Halta H din Bistrița.

Înfiinţată in vara anului 1990 și debutând in 1991 la Cluj-Napoca, formaţia ALTAR s-a impus chiar de la primele apariţii live ca fiind una dintre cele mai prestigioase trupe rock din România.
Încă de la inceput, ALTAR a fost o promotoare a muzicii de atitudine, cu un puternic impact social, fiind desemnată cea mai bună trupă rock românească in repetate randuri, iar activitatea formatiei constituie probabil cea mai importanta pagina din istoria scenei rock autohtone de dupa anii ’90. Alături de Compact, Holograf, Iris , Celelalte Cuvinte sau Cargo, ALTAR este una dintre puținele formații cu o prezența susținută de peste 32 de ani în prima linie a rock-ului românesc.
Pentru concertele din 2023, ALTAR va pune în scenă productia audio-vizuala „Rapsodia Românească”, un show rock modern, electrizant, de calibru international, ce nu trebuie ratat!

BILETE AICI!

SPUNE-TI PAREREA