Un copil care circula pe bicicletă a fost lovit de o mașină, duminică, în localitatea Căianu Mic din Bistrița-Năsăud. Acesta a suferit un traumatism cranian și mai multe răni la picioare. El a fost transportat de urgență la spital pentru investigații medicale.

La locul accidentului a fost găsit un copil in vârstă de aproximativ 6 ani, conștient, cooperant. Prezenta un traumatism cranian, excoriații și dureri la nivelul membrelor inferioare, va fi transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare“, a transmis ISU BN.

La volanul mașinii care l-a lovit pe copil se afla o femeie de 28 de ani din Uriu

Astăzi, 28 mai, polițiștii rutieri din Beclean au intervenit la un accident rutier, produs în localitatea Căianu Mic, soldat cu rănirea unui minor.

Din primele verificări efectuate la fața locului, un autoturism care circula pe Drumul Județean 171 și care era condus de o femeie, de 28 de ani, din Uriu, a accidentat un copil care circula pe bicicletă. În urma accidentului, copilul a fost rănit și transportat la spital. Conducătoarea auto a fost testată etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii rutieri din Beclean continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, urmând a fi stabilite cauza și împrejurările exacte în care a avut loc accidentul“, se arată într-o informare a poliției.

SPUNE-TI PAREREA