Doi motocicliști fără permis și cu motocicletele neînmatriculate au plătit prețul inconștienței, în acest weekend. Aceștia au fost implicați în accidente rutiere de pe urma cărora s-au ales și cu răni serioase, dar și cu dosare penale.

Conform unei informări a IPJ BN, în seara de 27 mai a.c., polițiștii rutieri din Beclean au intervenit pentru efectuarea de cercetări, ca urmare a unui accident rutier, produs pe un drum comunal din Molișet.

La fața locului, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat faptul că un tânăr, de 17 ani, din Suciu de Sus, județul Maramureș, în timp ce conducea o motocicletă, pe direcția Suciu de Sus-Molișet, a pierdut controlul acesteia și s-a răsturnat într-un șanț. Accidentul s-a soldat cu rănirea a două persoane, conducătorul și un pasager, care au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale.

Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, în urma verificărilor, polițiștii au constatat că tânărul nu deține permis de conducere, iar motocicleta nu era înmatriculată. Cercetările în acest caz sunt continuate, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, conducere fără permis și punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Astăzi, 28 mai, polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pentru efectuarea de cercetări, ca urmare a producerii unui accident rutier, pe Drumul Județean 154, în localitatea Mărișelu.

Coliziunea a vrut loc între un autoturism, condus de un bărbat, de 47 de ani, din județul Mureș și o motocicletă, condusă de un tânăr, de 21 de ani, din Mărișelu. În urma accidentului, motociclistul a fost rănit și transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

La fața locului, în urma verificărilor, polițiștii au constatat că motocicleta era neînmatriculată, iar conducătorul acesteia nu deține permis de conducere. Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Din cauza leziunilor, motociclistul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, urmând a-i fi recoltate probe biologice.

Cercetările în acest caz continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

SPUNE-TI PAREREA