Invictus Romania, împreună cu Primăria Bistrița și Brigada 81 Mecanizată „General Grigore Bălan” organizează, în data de 27 mai 2023, prima ediție a concursului de alergare „Semimaratonul Eroilor Invictus“. Înscrierile pentru competiție s-au încheiat, urmând ca în ziua concursului să ia startul 550 de participanți.

Evenimentul este dedicat Zilei Eroilor, sărbătoare națională ce are loc de Înălțarea Domnului (25 mai 2023) și are ca scop promovarea valorilor românești și a cultului eroilor. Probele din cadrul concursului sunt destinate tuturor categoriilor de persoane: adulți, seniori, copii, persoane cu dizabilități etc.

„Prin acest semimaraton, ne dorim să contribuim la cultivarea ambiției și a curajului de a depăși orice obstacol în momentele de cumpănă, dar și de a încuraja bistrițenii spre un stil de viață mai sănătos, prin mișcare și activitate fizică în aer liber“, au transmis organizatorii.

Semimaratonul Eroilor Invictus are loc în Bistrița și constă în parcurgerea traseului stabilit de organizatori.
Competiția cuprinde trei probe pentru adulți :
🔵 Semimaraton (individual) 20 km
🟡 Semimaraton ștafetă ( echipă) 4×5 km
🔴 Cros – 5 km

Cursa copiilor pe vârste:
🔵 4-8 ani – 550 m
🟡 9-11 ani – 750 m
🔴 12-14 ani – 950 m

Concursul va avea punctele de Start și Sosire în Piața Centrală, lângă sediul Primăriei municipiului Bistrița.
Înscrierea la oricare dintre probe este 𝗴𝗿𝗮𝘁𝘂𝗶𝘁ă, medaliile și premiile fiind asigurate de către organizatorii, partenerii și sponsorii evenimentului.

SPUNE-TI PAREREA