O femeie de 59 de ani din Bistrița s-a stins din viață după ce a căzut de la etajul patru al unui bloc de locuințe din zona Ștefan cel Mare. La fața locului a fost driecționat, de urgență, un echipaj cu medic – C2 SAJ. „A fost găsită o femeie, de aproximativ 59 de ani, în stop cardio -respirator. S-au început manevrele de resuscitare!” a transmis Ciprian Păcurar, din cadrul SAJ BN. Din păcate, organismul femeii nu a răspuns manevrelor de resuscitare, aașa că personalul medical de pe ambulanță nu a putut decât să constate decesul.

Poliția cercetează acum împrejurările în care s-a produs tragedia.

Astăzi, 24 mai, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au intervenit la un apel sesizat prin 112, în municipiul Bistrița.

Conform primelor date, o femeie de 59 de ani, din Bistrița, a căzut de la etajul IV al unui bloc de locuințe. Din nefericire, aceasta a decedat.

Cadavrul femeii a fost preluat de Serviciul Medicina Legală pentru efectuarea necropsiei. Cercetările continuă în vederea stabilirii împrejurărilor exacte în care a avut loc evenimentul, în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă“, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA