Un accident rutier a avut lco astăzi, la prima oră, în localitatea Dumitra din Bistrița-Năsăud. Conform primelor informații transmise de ISU BN, o autopompă de beton s-a răsturnat.

Pompierii militari intervin la un accident rutier fără persoane încarcerate, pe raza localității Dumitra. O autopompa de beton s-a răsturnat, iar conducătorul auto a ieșit pe cont propriu din autovehicul. Intervenția este în dinamica“, a transmis ISU BN.

Echipajul de prim ajutor SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud a preluat conducătorul auto în vârstă de aproximativ 29 de ani, conștient și cooperant, cu un traumatism cranian minor și o plagă superficiala la un membru superior. Victima a fost transportată la CPU Năsăud pentru investigații medicale suplimentare.

ATENȚIE! În zonă se circulă pe un singur sens 

UPDATE IPJ BN: Pe Drumul Național 17C, în localitatea Dumitra, polițiștii Compartimentului Rutier Năsăud și cei ai Secției 6 Poliție Rurală Năsăud acționează pentru fluidizarea traficului rutier, ca urmare a producerii unui accident.

Din primele date, o autopompă de beton care circula pe direcția Dumitra-Cepari și care condusă de un tânăr, de 26 de ani, din Cepari, s-a răsturnat. În urma accidentului, conducătorul auto a fost rănit. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii continuă cercetările pentru vătămare corporală din culpă.

În zona producerii accidentului, se circulă alternativ, pe un sens, iar polițiștii rutieri dirijează circulația. Totodată, autovehiculele mari sunt dirijate polițiști spre rute alternative.

SPUNE-TI PAREREA