Cel mai așteptat eveniment de pe Valea Țibelușului, Zilele Comunei Căianu Mic, se desfășoară în perioada 4-5 iunie. Evenimentul este organizat de Primăria Comunei Căianu Mic, alături Consiliul Județean Bistrița-Năsăud și Centrul Județean pentru Cultură.

Duminică, 4 iunie, vor urca pe scenă DJ Sergio, Andrada Bârsăuan, Andrei Bănuță, Ruby și Puya, într-un concert care va începe la ora 19.00, în Parcul Central din Căianu Mic.

Programul zilei de duminică începe de la amiază, cu competiți sportive, demonstrații și întreceri sportive, spectacol de balet și spectacol pentru copii.

Luni, 5 iunie, în a doua zi de Rusalii, continuă evenimentele dedicate cetățenilor comunei Căianu Mic, cu slujbe religioase, obiceiul tradițional „Înstruțatul Boului”, premierea familiilor care împlinesc 50 de ani de căsătorie. De la ora 16.00, va începe spectacolul folcloric, cu cursanți ai Școlii de Arte Bistrița, Cursanți ai Clubului Elevilor Beclean, Ansamblul Folcloric „Roua Țibleșului” din Căianu Mic.

Spectacolul folcloric de luni  îi va avea ca invitați pe scenă pe unii cei mai îndrăgiți interpreți de muzică populară: Ionela Moruțan, Victoria și Bogdan Bizău, Oana Bozga Pintea și Marius Ciprian Pop.

SPUNE-TI PAREREA