Un șofer s-a proptit cu mașina în fața unei pensiuni din Colibița, fiind observat de către jandarmii montani din zonă care au crezut că are nevoie de ajutor. Ulterior, aceștia au observat că omul de la volan era într-o stare evidentă de ebrietate, așa că au solicitat intervenția poliției.

A ieșit la o plimbare cu autoturismul, deși avea permisul suspendat!
Jandarmii montani Colibița, aflați pe timpul unei misiuni de ordine publică în zona stațiunii, au depistat un autoturism parcat în fața pensiuni din Colibița și care era avariat în partea din dreapta, față.
Inițial jandarmii montani au crezut că persoana din autoturism are nevoie de ajutor, sau că i s-a făcut rău, dar după primele discuții aceștia au realizat că persoana aflată la volanul autovehiculului se afla într-o stare vădită stare de ebrietate.
Jandarmii au luat legătura cu polițiștii Sectiei 2 de Politie Prundu-Bârgăului pentru a trimite un echipaj la fața locului.
În urma verificărilor effectuate de către polițiști cu aparatul etilotest a rezultat faptul că șoferul avea 1,12 mg alcool pur în aerul expirat acesta fiind preluat de către echipajul de poliție, pentru continuarea cercetărilor“, se arată într-un comunicta transmis duminică de către Jandarmeria Bistrița.

SPUNE-TI PAREREA